N-am inteles rolul paznicilor din magazinele mall-urilor

Astazi am fost prin mall, din magazin in magazin am ajuns la Douglas, un magazin cu parfumuri, produse de corp etc. De obicei nu intru in el, insa cautam un cadou pentru o zi onomastica si ma gandeam ca aici pot gasi usor un set de baie sau un parfum.

De cum am intrat in magazin, domnul de la paza era pe urmele mele, ziceai ca am venit sa fur, nu sa cumpar…m-am tot invartit vreo 2 min pe acolo si am observat ca trage cu coada ochiului mereu la mine. Intr-un final am plecat fara sa cumpar, insa pusesem ochii pe ceva de acolo si gandul a fost sa ma intorc daca nu gasesc altceva mai interesant.

Hop, dupa vreo jumatate de ora am decis sa ma intorc sa cumpar acel produs pe care pusesem ochii. Cum m-a vazut domn’ paznic, ziceai ca a vazut cel mai mare „ciorditor”, a fost cu ochii pe mine la fiecare miscare, pana cand a vazut ca m-am dus la casa cu acel produs sa il cumpar.

Acum pe bune, faza cu paznicul intr-un magazin mi se pare de cacao rau. Pune-i 7 camere sa se uite la ele, sa verifice fiecare individ care pare mai suspect, asa cum eram eu..1,74 inaltime, fara tatuaje, fara harfe, un simplu om imbracat decent care a intrat intr-un magazin sa cumpere ceva.

Eu unul m-am simtit putin stanjenit si da, nu-mi plac magazinele unde se plimba paznicul dupa tine crezand ca tu ai venit sigur sa iei ceva de pe acolo, ca doar na..nu au camere in fiecare coltisor de magazin.

Acum nici nu stiu ce sa zic, oare este de vina magazinul sau paznicul ? Eu tind sa cred ca magazinul are cateva reguli asupra securitatii produselor si atributele paznicilor sa fie clare „VEZI CA MISCA? STAI CU OCHII PE EL”

Am vazut ca mai sunt cateva magazine prin mall care procedeaza la fel. Si sa ne intelegem, eu nu am o problema cu paznicii, eu am o problema ca vin dupa tine intr-un mod in care par ca sunt plictisiti, dar iti urmaresc toate miscarile.

ajax loader

Trimite acest articol...

Lasă un comentariu