Mi-am cumparat Tester pentru lichidul de frana. Ce fac cu el?

Nu dau banii pe prostii, dar uneori mi se aprinde un licurici la cap si incep sa fac diverse cumparaturi de lucruri de care nu am nevoie. Acum cateva zile am vazut o reclama cu un tester pentru lichidul de frana, modelul Duoyi DY23 care costa doar 70 lei, asa ca nu am stat prea mult pe ganduri si am dat-o comanda. Astazi mi-a ajuns acasa, defapt la easy box…ca mai greu cu livrarea acasa in perioada aceasta de black friday.

Toate bune si frumoase, ambalat corespunzator, calitatea materialelor extrem de bune, insa nu am putut sa-l pun in practica. De ce? Pentru simplu fapt ca nu vine cu baterie…si nu este orice fel de baterie, este un model mai atipic, 9V 6F22..asa ca mai trebuie sa fac un drum pana la magazin sa iau o baterie sa pot sa-l folosesc.

Acum pe bune..cine mai testeaza lichidul de frana acasa ? La asta nu m-am gandit niciodata…dar de acum o sa fac singur acest lucru, fara sa-mi mai bat capul cu service-ul. Probabil o sa mai testez la inca 7 prieteni si dupa il pun in raft si o sa ramana acolo mult si bine, pana va ajunge inutilizabil.

Acum si cu 70 lei nu mai faci nimic, chiar nimic. Ai luat 2 pizza si aia sunt banii, in schimb faptul ca am cumparat ceva o sa-mi ramana pana se va strica (probabil 10 ani sau dupa caz 2 luni :)) ).

O sa revin cu un update imediat ce cumpar o baterie. O sa-mi testez masina si revin cu poze de la testare. Pace!

ajax loader

Trimite acest articol...

Lasă un comentariu