Bine ai venit pe blogul meu!

A trebuit sa treaca in jur de 14 ani de online ca sa-mi fac primul meu blog. Nu stiu cum sa zic, dar de prin 2015 tot zic ca imi trag un blog…sa scriu ce am chef, ce vreau si despre cine vreau. Cred ca administrez undeva la 30 de site-uri, diferite proiecte pe care le-am lansat in mediul online, insa nici un blog in care sa-mi zic ofurile.

20180725 204553

Pentru cine nu ma stie, eu sunt Alexandru Razvan si sunt proprietarul unui mic business (seoagency.ro), un business pe care il administrez din anul 2014, atunci cand am facut cea mai buna alegere din viata mea (sa-mi dau demisia de la locul de munca si sa ma axez pe ceea ce imi place).

Astazi sunt aici si scriu, nu scriu pentru cineva anume…scriu pentru mine. Am multe de povestit, intamplari care mai de care mai tensionate, locuri vizitate, filme vazute, sporturi practicate si multe altele despre care pot scrie cu drag.

Timpul in momentul de fata este dusmanul meu si oarecum trebuie sa-l impart cum se cuvinte, mai mult timp cu sotia si cele doua fetite, iar restul timpului il dedic clientilor agentiei mele de seo.

Sper sa pot pune in fiecare saptamana un articol. Nu promit, insa ca task principal o sa figureze si acest blog. Pace!