Cum a fost la ROMINA, VTM! Filmul cu Bogdan de la Ploiesti si Nicole Cherry!

Mari asteptari nu prea aveam tinand cont ca in film nu au jucat actori, ci oameni care canta si au strans milioane de vizualizari pe youtube. Nicole Cherry (Romina), Bogdan de la Ploiesti, Tzanca Uraganu (care apare in film maxim 10 secunde), Cristina Pucean, Rares Maris, Costel Biju, Yny Sebi, Matei Dima (BRomania) etc.

Pe 2 ianuarie am fost prezent la film, chiar pentru prima oara cand acesta s-a difuzat la cinema si pot spune ca nu a fost rau, dar nici bun…au fost cateva faze care m-a facut sa zambesc, multe momente in care s-a cantat (pe care le stiti de pe youtube) si cam atat. Filmul foarte scurt in conditiile in care se canta foarte mult.

Daca ma intrebati pe mine, clar nu este un film de vazut la cinema, insa acesta a strans cifre record inca de la lansare.

Peste 54.364 de oameni au vazut deja filmul inca din prima zi de la lansare. Recordul a fost detinut de comedia „Teambuilding”, cu 31.000 de bilete vandute in pre-sale.

Nu am inteles tampitii care dadeau cu huo in sala de cinema…la ce se asteptau ? Bogdan de la Ploiesti nu este Leonardo Dicaprio, iar Nicole Cherry nu este Angelina Jolie. Era clar de la inceput ca filmul o sa fie slab spre mediu si ca majoritatea celor care au fost la film au fost pacaliti de marketing-ul agresiv din ultima perioada, marketing care a fost facut de oameni care au cifre record pe youtube.

Ce a lipsit la filmul „Romina, VTM!” ?

Cred ca daca mai adaugau 15-20 minute de faze comice, clar filmul prindea alt contur. Noi cei care am fost la film, nu ne asteptam la cine stie ce poveste si putin ne pasa, insa doream mai multa comedie si atunci lucrurile stateau altfel. LA 20 MIN DE SUCCES, asta este parerea mea…

Toate bune pentru inceputul de an!

ajax loader

Trimite acest articol...

Lasă un comentariu