Cine este Annie Leibovitz si ce legatura are cu Lionel Messi si Cristiano Ronaldo?

Mai pe scurt, Annie Leibovitz este o fotografa Americana in varsta de 73 de ani si este una din cele mai bine platite fotografe din lume. S-a nascut pe 2 octombrie 1949 si are peste 2.4 milioane de urmaritori pe facebook si inca 1 milion pe instagram si twitter.

Annie Leibovitz
Annie Leibovitz

Sincer nu am stiut de ea pana sa vad poza cu Lionel Messi si Cristiano Ronaldo pentru Louis Vuitton. Asa ca am cautat repede sa vad cine i-a fotografiat pe cei doi…si de la o pura curiozitate am zis sa scriu si cateva randuri.

Nenica, la 73 de ani sa faci asemenea arta..cred ca este incredibil. M-am tot uitat prin fotografiile ei de pe paginile sociale si pur si simplu ramai masca.

Cateva curiozitati despre Annie Leibovitz?

  • Ea a fost ultima persoana care l-a fotografiat profesional pe John Lennon in viata (la inceputul zilei in care a fost asasinat). Cu toate acestea, ultima persoana care l-a fotografiat pe Lennon, cu putin timp inainte de a fi impuscat mortal, a fost fotograful amator Paul Goresh
  • Fiind unul dintre cei mai importanti fotografi de portrete din lume, stilul ei este marcat de o colaborare stransa intre fotograf si subiect.
  • Dupa zece ani ca fotograf sef al revistei „Rolling Stone”, ea a fost fotograf de portrete recomandata pentru „Vanity Fair” din 1983.
  • Ea a fost prima femeie, fotograf sef pentru „Rolling Stone Magazine”.
  • A fost inclusa in Connecticut Women’s Hall of Fame in 2012.

Sursa foto: https://www.facebook.com/annieleibovitz

ajax loader

Trimite acest articol...

Lasă un comentariu