Ce faci daca ai un vecin prost?

Expresia „a fi prost” se referă la faptul de a fi lipsit de inteligență sau de a nu fi capabil să gândească în mod eficient sau logic. Acest termen poate fi folosit și pentru a descrie pe cineva care ia decizii neînțelepte sau care nu reușește să înțeleagă lucruri simple, cel putin asta ne spune Chat GPT daca il intrebam „ce inseamna sa fi prost?”

Nu ma consider un sfant pe pamant, am si eu greseli, insa am o fobie foarte mare atunci cand vad prosti si in ultima vreme am inceput sa-i vad din ce in mai des. Pe tik tok cred ca am blocat cateva sute de persoane, insa in viata de zi cu zi nu pot face acest lucru si trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea ca am vecinii prosti rau.

Pai cam cat de prosti? Pai cam 110%

Pai de ce ? Pai povestea suna cam asa. Eu stau la casa, am vecini in toate pe toate partile si casele sunt destul de apropiate, asa ca daca te gandesti sa dai o basina, trebuie sa fi atent sa nu te auda, bine…nu ca ti-ar pasa, dar asa din respect. Mai jos am sa va zic cateva faze si sa-mi spuneti voi daca astia au toata tigla pe casa.

Exemplul 1. Toti stiu ca am 2 fetite de 3 ani si la pranz ele dorm, asa ca intr-o zi de duminica, nu prea frumos afara, am decis si eu pe la orele 14:00 sa ma bag la somn odata cu ele, asta dupa ce am avut o saptamana epuizanta si m-a luat mereu somnul la 2-3 dimineata. Ce sa vezi, un veci „destept” s-a gasit duminica după-amiază sa taie lemne, sa buseasca, sa puna muzica de carciuma. Bai, deci imi venea sa ma duc la el sa-i busesc eu una si sa-l potolesc. Nu am nimic cu oamenii, dar asta chiar prea prost.

Exemplu 2. Oamenii la tara se incalzesc fie cu centrale, fie cu sobe pe lemne sau cu gaze…doar ca noi in zona nu avem gaze, asa ca singurele variante raman centralele sau sobele cu lemne. Dar cateodata se mai gaseste un prost, in loc de lemne sa bage tot felul ramasite de la apartamente, usi, mobila canapele si tot felul de nebunii care nu iti trec prin cap. Mobila veche este plina vopsea, lac si odata ce ajunge pe foc, scoate un miros de nu poti sa stai pe 200 metri. Eu l-am vazut toata vara trecuta ca a carat ca bizonul numai mobila si ca o demonta, dar nici prin cap nu mi-a trecut ca toata iarna o sa ma omoare cu mirosul acesta.

ajax loader

Trimite acest articol...

Lasă un comentariu