Apple a anunțat data prezentării noului iPhone

Apple a anunțat că va ține anualul eveniment de toamnă pentru prezentarea noilor produse pe 12 septembrie, conform informațiilor publicate pe site-ul companiei.

Prezentarea noilor modele de iPhone, ceasuri inteligente și alte inovații Apple va începe la ora 21:00, ora Moscovei. Evenimentul va avea loc la teatrul Steve Jobs din campusul Apple Park din Cupertino, California, SUA. Tema evenimentului este „Wonderlust”, care se traduce în română ca „setea de miracole”.

Analizând informațiile obținute de la analiștii de la Reuters, se presupune că Apple va adăuga noi funcționalități la noul iPhone pentru a stimula vânzările, având în vedere că acestea au scăzut la nivel global. Vânzările iPhone au scăzut cu 2,4% în trimestrul trei al acestui an, ceea ce reprezintă o scădere semnificativă pentru un produs care a contribuit la creșterea companiei de-a lungul anilor.

La începutul lunii august, jurnaliștii de la 9to5Mac au anunțat că Apple va dezvălui noile modele de iPhone 15 printr-o prezentare înregistrată pe video. Conform informațiilor obținute de portal, noile dispozitive vor fi disponibile în magazine începând cu data de 22 septembrie.

În ceea ce privește designul familiei iPhone 14, aceasta a fost similară cu modelele anterioare, cu câteva excepții minore. Modelele de bază au avut breton, în timp ce variantele Pro au avut tehnologia Dynamic Island – o decupare ovală în partea de sus a ecranului pentru camera selfie, care poate fi utilizată și ca element de interfață pentru afișarea notificărilor și widgeturilor.

Se presupune că odată cu lansarea seriilor iPhone 15, tehnologia Dynamic Island va fi prezentă pe toate versiunile, astfel încât cumpărătorii modelelor mai ieftine vor avea acces la funcționalități care erau disponibile doar pe variantele mai scumpe. Potrivit surselor, această decizie a fost luată de Apple pentru a stimula vânzările, deoarece cererea pentru modelele standard de iPhone 14 nu a fost foarte mare.

Se estimează că prețurile pentru modelele de bază iPhone 15 vor rămâne la același nivel ca cele ale seriei 14, începând de la 799 dolari. Totuși, conform Bloomberg, Apple ia în considerare posibilitatea de a crește prețurile pentru variantele Pro, datorită popularității acestora și dorinței companiei americane de a-și crește veniturile. Analistul britanic de la Barclays, Tim Long, a sugerat că varianta Pro ar putea fi mai scumpă cu 100 de dolari după lansare, iar versiunea flagship Pro Max (Ultra) ar putea costa între 100 și 200 de dolari mai mult decât predecesorul său.

Ce aduce nou iPhone 15?

Noul iPhone 15 este așteptat cu mare interes de către utilizatori. În urma analizei informațiilor disponibile, putem evidenția următoarele caracteristici și noutăți ale acestui model:

1. Procesor puternic

iPhone 15 va fi echipat cu un nou procesor puternic, care va permite rularea aplicațiilor și jocurilor complexe fără probleme. Apple se concentrează întotdeauna pe îmbunătățirea performanței dispozitivelor sale, iar acest nou model nu va face excepție.

2. Camera îmbunătățită

Una dintre cele mai importante caracteristici ale iPhone-ului este camera sa de înaltă calitate. iPhone 15 va aduce îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește performanța camerei, inclusiv funcții noi și îmbunătățite pentru capturarea și editarea fotografiilor și a videoclipurilor.

3. Display avansat

Noul iPhone va avea un display avansat, cu o rezoluție mai mare și culori mai vii. Utilizatorii vor putea bucura de imagini clare și vibrante, indiferent de conținutul pe care îl vizualizează.

4. Tehnologie de securitate îmbunătățită

Apple acordă o mare importanță securității datelor utilizatorilor săi. iPhone 15 va veni cu tehnologii de securitate îmbunătățite, care vor proteja în continuare confidențialitatea și securitatea informațiilor personale.

5. Mai multă putere și autonomie a bateriei

Un alt aspect important pentru utilizatori este durata de viață a bateriei. Se pare că iPhone 15 va beneficia de o baterie mai puternică, care va asigura o autonomie mai mare pentru dispozitiv.

ajax loader

Trimite acest articol...

Lasă un comentariu